Våra Tjänster

Våra tjänster

Vi erbjuder en mängd olika tjänster åt dig som både
privatperson och företagare.

Lenns Bygg AB lägger vi stor vikt vid service, noggrannhet och kunskap. Vi är ett nära och personligt bolag som tror på kvalitet och kundnöjdhet med perfektion ut i fingerspetsarna. Från idé till verklighet använder vi vår erfarenhet och kunskap för att skapa kompletta lösningar efter dina önskemål.

För oss är detaljerna av yttersta vikt

Ny - och tillbyggnad

Leens Bygg AB har ett nära samarbete med flera olika hustillverkare. Vi har även möjlighet att projektera, rita och bygga lösvirkeshus som helt är anpassade efter kundens önskemål.

Renovering

Hemmet är den plats där vi spenderar den mesta av vår tid. Små förändringar kan göra stor skillnad och självklart behöver man inte alltid totalrenovera för att förnya sitt hem.

Takläggning

Har du behov av en en takläggare? Vår specialité är takläggningar och takrenoveringar. Vi gör det på alla typer av tak och vi arbetar metodiskt och säkerhetsmässigt. brukar höja värdet av din bostad.

VVS

Vi kan hjälpa dig med alla olika typer av VVS allt från rörläggning, till sanitet, värme. Tekniska lösningar och installationsarbeten arbetar vi för att säkerställa kvalitet på utfört arbete.

Golvarbete

Att lägga golv är något som många gånger kräver mycket kunskap och bred erfarenhet. Det också är ett ganska slitsamt och tidskrävande arbete. För alla som vill ha ett perfekt resultat.

Plattsättning

Funderar du på en altan med stengolv? Eller är fokuset plattsättning inomhus i din bostad? Är det dags för renovering av ditt badrum eller kök och du behöver en firma som kan hjälpa dig?

Är du intresserad av att veta mer?
Kontakta oss!

Boka möte

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!