Om oss

Om oss

Låt oss vara din vän
genom ditt byggprojekt

Leens Bygg AB förstår vi att det kan kännas överväldigande och komplicerat att påbörja en renovering. Frågor som ”Var ska vi börja?”, ”Vilken leverantör ska vi välja?” och ”Har de nödvändiga kvalifikationerna?” dyker ofta upp när man står inför en byggutmaning. Lita på oss för att lotsa dig genom processen på bästa sätt.

0 +

Års erfarenhet

0 +

Medarbetare

0 +

Utförda projekt

Samtliga hantverkare som arbetar hos oss på Leens Bygg AB har varit verksamma inom branschen under många års tid. De har alla därför inte bara den utbildning och kunskap som krävs för att kunna ge dig bästa möjliga slutresultat, utan också den rätta erfarenheten.

Vi är övertygade om att en blandning mellan teori och erfarenhet är obligatoriskt för att bli en bra hantverkare. Av den anledningen har alla hantverkare i vårt team utöver sin grundläggande utbildning även internutbildats hos oss för att få full koll på hur vi arbetar tillsammans för att skapa resultat av högsta kvalitet.

Leens Bygg AB är också ett byggföretag som erbjuder mycket förmånliga priser. Innebär detta att det arbete vi utför är sämre? Absolut inte! Oss får du nämligen både de bästa priserna och den bästa servicen hos. Detta hoppas vi ska bidra till att göra oss till ditt förstaval när du ska bygga om eller bygga nytt.

Utöver våra effektiva arbetsmetoder är det även våra goda branschkontakter som är anledningen till att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vårt kontaktnät har lett till att vi kunnat sluta lukrativa avtal inom exempelvis inköp av material. Ta kontakt med oss idag för att få en gratis offert!

Boka möte

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!